27/5/09

IRON JORDI GONZALEZ


En primer lloc volia felicitar en Jordi Gonzalez, que aquest cap de setmana es va convertir en Finisher de l’IM de Lanzarote. Fent una gran cursa i acabant molt satisfet, paraules seves una vegada creuada la meta i molt emocionat. Quin dia! No se si va ser per la proximitat del nostre , però el vaig tenir molt present, igualment la Marina que m’entres treballava i els pacients la deixaven anava fent cops d’ull a la pagina web http://www.ironmanlive.com/ seguin la seva progressió i de tant en tant trucadeta a la suporter Mireia. Bé felicitats a tots dos, en Jordi per l’objectiu complert i a la Mireia pel seu suport i paciència ja que no deu ser fàcil “veure” o “no veure” gaire la teva parella. Ja que els mesos pre-ironman es converteixen en treballar,entrenar, menjar, i dormir. Ah i m’oblidava de felicitar a unes nenes molt importants per en Jordi com son les seves filles.

4 comentarios:

Mireia dijo...

GRACIES A TOTS PER EL VOSTRE SUPORT!!!!!!
Les trucades i sms d'anims en aquells moments son una forta empenta per arrivar a creuar la meta.
Tant en Jordi com jo estem molt contents d'haver-vos tingut al costat durant totes aquelles quasibé 12 hores. I també durant els dies previs.
Un altre cop, Moltes Gràcies.
I a vosaltres dos, Richart i Marina, ÀNIMS, que ja ho teniu aqui!!!!!!!!!!
A disfrutar molt.
Mireia

Jordi Gonzalez dijo...

Gràcies per tot Richart, sense vosaltres la cosa hauria estat força més complicada. La veritat és que dona molta energia saber que hi ha tanta gent recolzan-te, i podeu comptar tant tú, com la Marina, que intentarem estar el màxim d'aprop vostre a Niça!
Força i Honor, això està fet!!!!!

Pipo dijo...

MOLTES FELICITATS CAMPIÓ !!! però que sàpigues que per mi tot el que acaba quelcom i sobre tot si es dura que te cagues, que et faci sentir orgullòs amb tu mateix, es el que val. Au a entrenar i a passar-ho b, principalment, fent esport.

Anónimo dijo...

potrebo, da preverijo:)