9/2/10

Cap de setmana complet.

Dissabte entrenament de bicicleta amb un dia esplèndid (ja era hora) en companyia de la Marina i l’ Olga ,escalfament junts i després series acopladillo i arropadillo cada un com bonament pot, total 3:30 min i les cames dient ja riuràs demà.
Diumenge cap a Granollers a fer la Mitja a veure que surt i com estem en aquestes alçades d’any, ja amb una distancia una mica seriosa , l’objectiu intentar fer un ritme constant de 4min/km tot i no tenir-les totes. Però allà estava en Bertolin, antic company d’equip i amic, parlem em diu que està preparant la Marató de Barcelona i que també vol anar a aquest ritme, sortim junts i així anem tota la cursa, a les pujades amb costa una mica de seguir-lo, potser la bici del dia abans m’està passant factura, però a la tornada em deixo anar i cada vegada amb trobo millor ,finalment entrem pràcticament junts 1:23:59 i ell 1:24:11. Molt content amb un temps que abans de sortir ja hagués signat. La resta de companys també acabant prou contents tot i alguns problemes en David (Triesport)1:44:02 amb poc entrenament, l’ Esteva (Xaloc) els seus bessons ,en Quim “el maxacas” 1:55:32 (Xaloc)al seu ritme súper diesel que amb 21km (no et devies ni enterar) ja que aquest crack fa una de kilòmetres que fa fredor i un jove company d’en David que debutava en una cursa tant multitudinària com la Mitja i que esta súper engrescat.

Espero penjar alguna fotillo millor.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

No es que sigui diesel es que vaig a córrer sense pressa, una cursa es com un caramel, s'ha de fer durar. Felicitats pel 1:23:59, ets un crack.

Jordi Gonzalez dijo...

...quina bèstia....als pròxis tri's ni et veure!!!